Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’nın maç sonu değerlendirmeleri
18.01.2024 22:11
Bu Haberi Paylaş :

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında evimizde oynadığımız ve 3-1 kazandığımız Manisa FK maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Teknik Direktörümüz, Ziraat Türkiye Kupası’nın önemli hedeflerden biri olduğunu belirterek, “Bugün Türkiye Kupası’nda adımızı son 16’ya yazdırdık. Yoğun trafikte 8 maçımız vardı, 4’ünü bitirdik. Yoğun trafik devam edecek. Bugün ufak tefek rotasyonumuz vardı, rakibimizin de aynı şekilde. Oyunun başında biraz daha fazla topa sahip olduk, belki maçı biraz daha erken koparabilirdik ama olmadı. Kazanmak önemliydi. Formasyon değişikliği yaptık. Bazı oyuncuları koruduk, bazılarına yeni şanslar verdik. Bugün kazandığımız için oyuncularımı tebrik ediyorum. Oyun ve oyuncularla ilgili performans değerlendirmeleri yapacağım. Manisa FK’ya da başarılar diliyorum” dedi.

Avcı, Afrika Kupası’na giden oyuncularımız başta olmak üzere sakat ve az süre alan oyuncularımızın olduğunun altını çizerek, “Orsic sezon başından bu yana sakat. Denswil de şu anda sakat. Özellikle takımın büyük anlamda yükünü çeken Trezeguet, Onuachu ve Pepe de Afrika Kupası’nda. Bugün, sezon başından bu yana az süre alan oyunculara şans verdik. Hüseyin Türkmen ikinci kez şans aldı, Fernandez ise ilk kez süre aldı. Arif, Kerem, Umut, Göktan ve Poyraz’a da süre verdik. Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok, çeşitli sebeplerden ötürü antrenmanda yoklar” ifadelerine yer verdi.

Teknik Direktörümüz, açıklamalarının son bölümünde ise şu cümlelere yer verdi: “Bakasetas ile Trabzonspor’a hemen hemen aynı dönemde geldik. Ben Kasım ayında geldim o ise Ocak ayında. Çok güzel hikayeler yaşadık. Bakasetas, antrenman ya da maç fark etmeksizin karakterini her zaman sahaya yansıtan bir oyuncu. Şu an itibariyle bir dedikodu var ama dün antrenmandaydı. Yarın da bizimle beraber olacak. Hafta sonuyla ilgili konuşacağız. Transferi olur olmaz bilemem. Transfer durumu olsa bile son ana kadar her şeyini veren bir oyuncu. Gerçekleşirse eğer düşüncelerimi daha net söylerim. Buraya çok katkıları oldu. Böyle şeyler konuşuluyor ama önüme gelen bir şey henüz yok. Pazar günü ligimizin son şampiyonuyla önemli bir maç oynayacağız. Eksiklerimiz çok fazla ama Trabzonspor forması her zaman kazanmak için sahaya çıkar. Bakasetas ile ilgili de sadece düşüncelerimi anlattım, transferiyle ilgili henüz net bir şey yok. Eğer gerçekleşirse düşüncelerime ilave edebileceğim şeyler olabilir. Şu anda bir süreçten geçiyoruz, bu süreçten her takım geçebilir. Buralardan Trabzonspor Kulübü her zaman güçlü çıkmıştır, yine güçlü çıkacaktır. Sn. Başkanımız Ertuğrul Doğan da transferlerle ilgili çok yoğun çalışıyor, Trabzonspor’un menfaatleri doğrultusunda ne yapmamız gerekiyorsa onları yapacağız, iyisini yapmaya devam edeceğiz. Kourbelis’in ayrılığıyla Orsic’e; Teklic’in ayrılması kontenjana, Larsen’in ayrılışıyla ilgili ise tek bir boşluk oluştu. Orsic buranın yatırım yaptığı bir oyuncu. Mart ayında dönecek. Trabzonspor’un hedef ve planları doğrultusunda transfer çalışmaları yapıyoruz. Mevcut durumu en iyi şekilde devam ettirmeye çalışıyoruz. Şu an itibariyle de sağlıklı şekilde gidiyoruz. Umarım daha zengin kadroyla bunu daha iyi hale getirebiliriz. Afrika Kupası’ndan dönen oyuncularımızla daha iyi olacak. Bize daha iyi hayal ettirecek. Son olarak da maç açık kanalda olmasına rağmen stadyuma gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyor, Pazar günü oynayacağımız maça da bekliyorum.”

BENZER HABERLER
Gaziantep FK maçı hazırlıklarımız tamamlandı
Gaziantep FK maçı hazırlıklarımız...
27.04.2024 20:02
Takımımız, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında evimizde oynayacağımız Gaziantep FK maçı hazırlıklarını,...
haber detay
Basketbol Takımımız deplasmanda galip
Basketbol Takımımız deplasmanda...
27.04.2024 19:32
Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden Basketbol A Takımımız, ligin 10. haftasında...
haber detay
Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı
Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz...
26.04.2024 15:57
Kulübümüze 1 Lig Şampiyonluğu, 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 1 Başbakanlık Kupası ve 1 de Türkiye Kupası’nın...
haber detay
Gaziantep FK maçı hazırlıklarımız sürüyor
Gaziantep FK maçı hazırlıklarımız...
26.04.2024 13:33
Takımımız, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında evimizde oynayacağımız Gaziantep FK maçı hazırlıklarına...
haber detay
Dergimizin 217. sayısı bayilerde
Dergimizin 217. sayısı bayilerde...
25.04.2024 14:22
Trabzonspor Dergimizin Nisan sayısı bayilerdeki yerini aldı. Başkanımız Ertuğrul Doğan’ın gündeme dair...
haber detay
Gaziantep FK maçı hazırlıklarımız başladı
Gaziantep FK maçı hazırlıklarımız...
25.04.2024 14:11
Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında evimizde oynayacağımız Gaziantep FK maçı hazırlıklarımız bugün 11.30’da...
haber detay
Gaziantep FK maçının hakemi belli oldu
Gaziantep FK maçının hakemi belli...
25.04.2024 12:20
Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında evimizde oynayacağımız Gaziantep FK maçının hakemi belli oldu....
haber detay
Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’nın maç sonu değerlendirmeleri
Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’nın...
25.04.2024 00:03
Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında evimizde oynadığımız...
haber detay
Trabzonspor E-Bülten
Takımımızdan en son haber, duyuru ve bilgilerden haberdar olmak için sen de kaydol!

Sosyal Medya’da Bizi Takip Edin!

© 2016-2024 Trabzonspor Kulübü Resmi Web Sitesi

www.trabzonspor.org.tr web sitesinde bulunan yazılı ve görsel
içerik izinsiz başka bir yayın organında yayınlanamaz.

TRABZONSPOR KULÜBÜ