Burak Yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzalandı
6.08.2017 12:29
Bu Haberi Paylaş :

Kulübümüz Burak Yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.


"BUGÜN TRABZONSPOR İÇİN ÖNEMLİ BİRGÜN"

Medical Park Stadyumu'nda gerçekleştirilen imza törenine Başkanımız Muharrem Usta, Asbaşkanımız Ahmet Çubukçu, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Özer Bayraktar, Adem Beder, Okan Alemdaroğlu ve Erhan Çimşir ile gazeteciler katıldı. İmzaların atılmasından sonra Başkanımız Muharrem Usta, "Bugün Trabzonspor için önemli bir gün. Çünkü Trabzonspor tarihinde, Türk futbol tarihinde çok önemli yeri olan Burak Yılmaz ile yeniden tekrar bir yolculuğa daha başlıyoruz. Burak kendi tabiri ile tekrar yuvasına döndü. Hem Türkiye’de hem yurtdışında dünyada attığı gollerle herkesin kabul ettiği bir futbolcu Burak Yılmaz. Belki de onu iki kelime ile tanımlayacak olursak ‘o bir gol makinesi’ ve futbolun içinden bir tabirle ‘gol kralı’, daha kısa tanımlayacak olursak ‘Kral geri döndü” dedi.


"BURAK'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Kulübümüzün yeniden bir yapılanma döneminde olduğunu kaydeden Başkanımız Usta, “Bizim açımızdan bir yapılanma döneminden geçiyoruz ve bu sene daha iddialı, dahi kaliteli, herkesin beğeneceği bir takımı yeniden dizayn ediyoruz. Bu dizaynın iyi olabilmesi herkesin mutlu olabilmesi için Burak Yılmaz bizim iç planımızda tabii ki önemli bir markaydı. Uzun bir serüven sonrasında onun da büyük gayretleri ile Çin’de iyi bir yaşamı varken, ekonomik anlamda ciddi bir kazancı varken Türkiye’ye dönmek ve Trabzonspor’a dönerken de büyük fedakarlıklar yapmak onun açısından da en az bizim kadar heyecan verici bir serüvendi. Uzun uğraşlar verildi o da Trabzonspor’a gelmek için büyük gayretler sarfetti. Gönülden çok istekliydi. Çok iyi hatırlıyorum ‘Trabzonspor’a dönmek istiyorum, Trabzonspor’da çok önemli işler yaptım ama daha da yapacağım önemli işler var. Gol kralı oldum ama daha büyüklerini düşünüyorum’ dedi. Trabzonspor’un transferinde o dönemde birlikte forma giydiği arkadaşları büyük uğraş verdiler. Onlara da çok teşekkür ediyoruz. Yönetici arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Burak Yılmaz’a yuvasına tekrar geldiği için ‘Hoş geldin’ diyorum” diye konuştu.


"GERİ DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM"

Burak Yılmaz yaptığı konuşmada, “Başkanımıza söylediği güzel sözlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sözlerinden daha çok bunları bana hissettirdi. Hepimiz fedakarlık yaptık. Başkanımızın yaptığı fedakarlıklar var. Yönetimimizin yaptığı fedakarlıklar var. Herkese, yönetime teşekkür ediyorum. Çok heyecanlıyım. Çok şeyler yaptığım, bireysel olarak çok güzel günler geçirdiğim Trabzonspor’a geri döndüğüm için çok mutluyum. Geçmişe takılı kalmıyorum. Tekrardan kendimi burada ispatlamak istiyorum. Yeni bir savaş, yeni bir meydan okuma belki. Eskiye takılı kalmadan tekrardan burada kendimi ispatlamak istiyorum. Bu duygularla geldim buraya. Çok goller atmak istiyorum. Şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Transferimde emeği geçen sayın başkanımıza sayın yönetim kurulumuza teknik direktörümüze, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Allahım utandırmasın” ifadelerini kullandı.


"HER ŞEY STADYUMUN AÇILIŞINDA BAŞLADI"

"Trabzonspor’un yeni stadının açılışına davet edildiğimde belki biraz çekiniyordum" diyen Burak Yılmaz, "Başkanımız beni aradı, ‘Başımızın üstünde yerin var. Camiamız ve taarftarımız seni çok seviyor, geldiğinde onların sana olan sevgisini göreceksin’ dedi. Geldim ve çok güzel ağırlandım, karşılandım. Orada başkanımız geldi elimden tuttu, kulağıma da ‘Seni alacağım’ dedi. Orada ayrılık kararını vermedim ama içime düşürdü açıkçası. Orada başlayan bir hikaye sonunda Çin'de 5 maçlık bir ceza aldım. Orada haksızlığa uğradığıma inanıyorum. Ceza aldıktan sonra kesin alınmış bir karardır” şeklinde konuştu.

"YENİ BİR SAVAŞ BENİM İÇİN"

Takımımızda 33 golle gol kralı olmasının ve yeni gol hedefinin sorulması üzerine Burak Yılmaz şu cevabı verdi: “Onları artık bir kenara bırakıyorum. Artık fazla düşünmüyorum. Yeniden var olacağım. Yeni bir hedef, yeni bir savaş benim için. Hepiniz beni biliyorsunuz bir gol atarsam ikincisini üçüncüsünü atmak isterim. 50. yılımız, 50 yaşındayız. Bu sene takım olarak başarılı olmalıyız. Takımızı başarılıysa ben başarılıyım demektir. Bir gol sayısı hedefim yok ama atabildiğim kadar atacağım."

"HAK ARAYIŞIMIZ SÜRECEK"

Burak Yılmaz sözlerine şöyle devam etti: "Taraftarlarımıza haddim olmayarak şunları söylüyorum. Başkanımız 2011’deki hak arayışımızı sonuna kadar arıyordur. Geçmişe takımı kalmayalım. Düşüncelerimiz nettir canımız yanmıştır hak arayışımız sonuna kadar devam edecektir. Artık camia olarak önümüze bakmamız lazım. Bu sezon ne yapmamız gerekiyor ona bakmamız lazım. 2010-2011 sezonundan taraftarlarımız verdiği desteği hatırlıyorum o günleri hatırlıyorum. Önümüze konsantre olalım."


"ONAZİ'YE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

17 numaralı giymesiyle ilgili de Burak Yılmaz, şunları söyledi: "17 numaralı formayı bana veren Onazi’ye teşekkür ediyorum. Onazi de 20 numaralı formayı giyinecek."

BENZER HABERLER
Basketbol takımımız iki hazırlık maçı yapacak
Basketbol takımımız iki hazırlık...
16.04.2024 21:23
Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden Basketbol A Takımımız iki hazırlık maçı yapacak....
haber detay
Mondihome Kayserispor maçı hazırlıklarımız sürüyor
Mondihome Kayserispor maçı hazırlıklarımız...
16.04.2024 20:27
Takımımız, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda oynayacağımız Mondihome Kayserispor maçı...
haber detay
Hicran'ımız melek oldu
Hicran'ımız melek oldu...
15.04.2024 13:45
2020-21 sezonu forma tanıtım filmimizde rol alan Hicran Yıldız'ın vefat ettiği haberini derin bir üzüntü...
haber detay
Taraftarlarımızı saygıyla anıyoruz
Taraftarlarımızı saygıyla anıyoruz...
15.04.2024 10:04
1992 yılında Samsun'da oynanan Beşiktaş - Trabzonspor maçına giderken trafik kazasında hayatlarını kaybeden...
haber detay
U18 Basketbol Takımımızın rakibi Ege Assist
U18 Basketbol Takımımızın rakibi...
14.04.2024 22:26
U18 Basketbol Takımımız, Anadolu Şampiyonası'ndaki ilk maçında Ege Assist ile karşı karşıya gelecek....
haber detay
Başkanımız Doğan’dan TSYD’nin 61. Kuruluş Yıldönümü mesajı
Başkanımız Doğan’dan TSYD’nin 61....
14.04.2024 18:11
Başkanımız Ertuğrul Doğan, Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin (TSYD) 61. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle...
haber detay
Ruhan Öngür'ü anıyoruz
Ruhan Öngür'ü anıyoruz...
14.04.2024 09:18
Kulübümüzün kurucu üyelerinden Ruhan Öngür'ü vefatının 47. yıl dönümünde özlemle anıyoruz....
haber detay
Futbolcumuz Mahmoud Trezeguet’nin sağlık durumuyla ilgili açıklama
Futbolcumuz Mahmoud Trezeguet’nin...
13.04.2024 15:40
Sağlık Kurulu Başkanımız Doç. Dr. Ahmet Beşir, futbolcumuz Mahmoud Trezeguet’nin sağlık durumuyla ilgili...
haber detay
Trabzonspor E-Bülten
Takımımızdan en son haber, duyuru ve bilgilerden haberdar olmak için sen de kaydol!

Sosyal Medya’da Bizi Takip Edin!

© 2016-2024 Trabzonspor Kulübü Resmi Web Sitesi

www.trabzonspor.org.tr web sitesinde bulunan yazılı ve görsel
içerik izinsiz başka bir yayın organında yayınlanamaz.

TRABZONSPOR KULÜBÜ