Trabzonspor'da Dijital Çağ
27.05.2016 00:00
Bu Haberi Paylaş :

Trabzonspor’da Dijital Çağ…

Bilişim ve iletişim teknolojilerindekigelişimin toplumsal, ekonomik ve bilimsel değişimin yönünü yeniden belirlendiği ve giderekağ toplumununortaya çıktığı Dijital Çağ’da, Trabzonspor Kulübü olarak bu çağa ayak uydurmak için gerekli olan tüm altyapı çalışmalarını tamamladık.

Bu çalışmalarımızın ilk projesi olarak da yeni web sitemizi yayına aldık. Yaz dönemi boyunca da TS Resmi Mobil Taraftar uygulaması, E-dergi, TS Youtube Kanalı ve Radyo Trabzonspor projelerini de siz büyük taraftarımızla buluşturmayı hedefledik.

Trabzonspor web sitesi yeni tasarımı ve yazılımı ile yayında...

Trabzonspor Kulübü yeni sezon sürprizlerine yeni web sitesi ile başlangıç yapıyor. Kulübün neredeyse tüm yapılanmasına ait içeriklerin sunulduğu yeni sitede kulüp tarihinden, formalar hakkındaki bilgilere, sporcu ve teknik direktörlerin biyografilerine kadar birçok konuya rahatlıkla ulaşılabiliyor.

Yeni Sitenin Yetkinlikleri

Trabzonspor’un yenilenen web sitesi, güçlü CMS alt yapısı ile içeriklerin bir editör ekip tarafından rahatlıkla güncellenebildiği bir portal olarak planlanmıştır. İçerik yönetim sisteminin desteklediği rol, tanım ve yetkilendirme yapısı ile editör ekipte yer alan her üyesi için güncelleme yapabilme imkanı tanımaktadır.

Teknolojik Özellikler

Grid tasarım özelliği ile responsive arayüze olanak sağlayan yeni tasarım, tüm cihazlarda sorunsuz şekilde kullanılabilecektir. Böylelikle Türkiye internet trafiğinin %35’ini oluşturan mobil internet kullanımından maksimum trafiğin, yeni web sitesine çekilebilmesi sağlanacaktır.

Microsoft .Net MVC platformu ile çok katmanlı mimari özelliğine sahip olarak geliştirilen site, üzerinde barındırılacağı sunucunun performansını en iyi şekilde kullanarak hızlı erişim olanağı sağlayacaktır.

Arama Motoru Uyumluluğu

Organik trafiğin gücünden maksimum fayda sağlamak için yalnızca kendine ait Trabzonspor markası ile arandığında erişilebilen bir site olmak yerine, ilgili tüm konu ve terimlerde erişilebilir olmak için; site üzerinde yapılması gereken tüm arama motoru uyumluluğu hedefli çalışmaların altyapısı hazırlanacaktır. Böylelikle klüp tarafından yapılan duyuru ve haberlere, taraftarlar; spor haber portallarından olduğu gibi Trabzonspor web sitesinden de öncelikli olarak erişim sağlayacaktır.

Yeni Sitenin Zengin Fonksiyonları

Trabzonspor’un bordo ve mavi renklerinin, takım fotoğrafları ile uyum içinde kullanıldığı site tasarımı; ziyaretçilere etkileyici bir kompozisyon oluşturuyor. User friendly tasarımı sayesinde ise sitede; taraftarlarımız yakında yayına başlayacak Trabzonspor Radyosu’na, Trabzonspor’a ait videolara, fotoğraflara, marşlara ve renklerine gönül verdiği Trabzonspor hakkında aradığı her şeye kolayca ulaşabiliyor. Sosyal medya entegrasyonları sayesinde içerikler kolayca paylaşılabiliyor. Taraftarların interaktif ortamda eğlenceli dakikalar geçireceği oyunların da ilerleyen günlerde web sitesine eklenecek sürprizler arasında yer alıyor.

Yenilenen web sitesi, grid tasarım özelliği ve HTML5 teknolojisi sayesinde responsive arayüze kavuşuyor ve taraftarlarına tüm cihazlarda sorunsuz ve hızlı bir şekilde giriş yapılabilen bir portal deneyimi sunuyor. Responsive özelliği ile Türkiye internet trafiğinin %35’ini oluşturan mobil internet kullanımından maksimum trafiğin, yeni web sitesine çekilebilmesi hedefleniyor.

Microsoft .Net MVC platformu ile çok katmanlı mimari özelliğine sahip olarak geliştirilen site, üzerinde barındırılacağı sunucunun performansını en iyi şekilde kullanarak hızlı erişim olanağı sağlıyor. Organik trafiğin gücünden maksimum fayda sağlamak için yalnızca kendine ait Trabzonspor markası ile arandığında erişilebilen bir site olmak yerine, ilgili tüm konu ve terimlerde erişilebilir olmak için; site üzerinde yapılması gereken tüm arama motoru uyumluluğu hedefli çalışmaların altyapısı da hazırlanıyor.

Projenin geliştiricisi Reklam5, Türkiye’de ve dünyada markalara tasarım ve dijital pazarlama çözümleri sunuyor. Bu yıl dijital dünyanın uluslararası platformda en prestijli ödüllerinden Interactive Media Awards’da 2 ödüle layık görüldü. Horizon Interactive Awards’dan da farklı kategorilerden 14 ödül alan Reklam5, ülkemizin en prestijli ödüllerinden Altın Örümcek’te de 5 projesi ile finalde yarışıyor.

BENZER HABERLER
U18 Basketbol Takımımız Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı
U18 Basketbol Takımımız Türkiye...
19.04.2024 19:08
U18 Basketbol Takımımız, Anadolu Şampiyonası final maçında Ankara TED Koleji'ni 74-72 yenerek U18 Türkiye...
haber detay
Trabzonspor 83 – 85 Kutaisi
Trabzonspor 83 – 85 Kutaisi...
19.04.2024 16:58
Basketbol Takımımız, haftayı BAY geçmesi sebebiyle Gürcistan temsilcisi Kutaisi ile ikinci hazırlık maçını...
haber detay
Mondihome Kayserispor maçı kamp kadromuz belli oldu
Mondihome Kayserispor maçı kamp...
19.04.2024 16:04
Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda oynayacağımız Mondihome Kayserispor maçının kamp kadrosu...
haber detay
Mondihome Kayserispor maçı hazırlıklarımız tamamlandı
Mondihome Kayserispor maçı hazırlıklarımız...
19.04.2024 15:44
Takımımız, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda oynayacağımız Mondihome Kayserispor maçı...
haber detay
Trabzonspor 70 – 82 Kutaisi
Trabzonspor 70 – 82 Kutaisi ...
18.04.2024 20:23
Basketbol Takımımız, haftayı BAY geçmesi sebebiyle Gürcistan temsilcisi Kutaisi ile hazırlık maçı oynadı....
haber detay
Üyelerimize duyuru
Üyelerimize duyuru...
18.04.2024 17:34
Kulüp tüzüğümüzün “Aidat Ödemeye Çağrı” başlıklı 19. maddesinin “a” ve “b” fıkraları ile “Üyelikten Çıkarma”...
haber detay
Takımımızın 24 Nisan Çarşamba günü oynayacağı VavaCars Fatih Karagümrük maçına Yavru Fırtınaları bekliyoruz
Takımımızın 24 Nisan Çarşamba günü...
18.04.2024 15:08
Takımımızın, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında 24 Nisan Çarşamba günü saat 20.30’da Papara...
haber detay
Mondihome Kayserispor maçının hakemi belli oldu
Mondihome Kayserispor maçının hakemi...
18.04.2024 14:55
Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda oynayacağımız Mondihome Kayserispor maçının hakemi belli...
haber detay
Trabzonspor E-Bülten
Takımımızdan en son haber, duyuru ve bilgilerden haberdar olmak için sen de kaydol!

Sosyal Medya’da Bizi Takip Edin!

© 2016-2024 Trabzonspor Kulübü Resmi Web Sitesi

www.trabzonspor.org.tr web sitesinde bulunan yazılı ve görsel
içerik izinsiz başka bir yayın organında yayınlanamaz.

TRABZONSPOR KULÜBÜ